FORMTHOTICS™ Everyday

aktívan és kényelemben egész nap

A modern ember sík, kemény borítású járófelületeken jár, életmódja rugalmatlan felületen zajlik, lábát sok esetben kényelmetlen cipő védi… Az emberi test teljes tömege a lábra nehezedik, ami a felegyenesedett járás következtében alapvetően túlterhelt állapotban van, már az első lépéseinktől kezdve. Minden súlyosbító körülmény – az elhízás, a terhesség, megerőltető fizikai munka – csak tovább növeli terheit, nem beszélve az egészségügyi szempontokat gyakran mellőző cipődivatról. A Formthotics segítségével csökkenthető az egész napos terhelés következményes károsodásainak mértéke, hiszen a Formthotics talpbetét stabil alátámasztást biztosít a lábfej boltozati íveinek, gondoskodik az alsó végtagra nehezedő testsúly optimális elosztásáról, tehermentesíti a láb ízületeit.

DIVAT
Diszkrét háromnegyedes talpbetét - alkalmi, magassarkú divatcipőkbe. Magasszárú női csizmákba is ajánlott.
// EVERYDAY Fashion 3/4
A 3/4- es nél kicsit hosszabb és keményebb kivitel. Szűk, keskeny orrboritékkal rendelkező lábbelibe, magas sarkú cipőbe, magasszárú női csizmába.
// EVERYDAY Narrow 3/4
Szűk, keskeny férfi divat cipőkbe ajánlott.
// EVERYDAY Fashion
Utcai
Mindenfajta utcai cipőbe. Funkcionális alátámasztás és magasfokú kényelem.
// EVERYDAY Wellbeing
Félcipőkbe ájánlott. Egyrétegű, vékony, puhább kivitel.
// EVERYDAY Casual Single
A dupla réteg még több kényelmet és alátámasztást biztosít.
// EVERYDAY Casual Dual
Munka
Munkavédelmi vagy sportcélokra használtos bakancsokba, gumicsizmákba, vastagabb bőrből készült illetve vastag talpú, hosszabb szárú cipőkbe ajánlott
// EVERYDAY Widefit
Kényelmetlen, durva lábbeli viseletéből eredő fájdalom enyhítése, megelőzése.
Perforált kivitel - jobb szellőzés, szárazabb láb.
// EVERYDAY Workfit
Fokozott rezgéscsillapítás, tompító hatás. A dupla réteg kényelmet biztosít - munka közben kevésbe fárad el és fájdul meg a lábunk.
// EVERYDAY ShockStop