';
side-area-logo

A FORMTHOTICS™ KÜLÖNBSÉG

MIÉRT és MIBEN MÁS?
MI TESZI KÜLÖNLEGESSÉ?
A Formthotics™ dinamikus talpbetét olyan megkülönböztető jellemzőkkel rendelkezik, melyek lehetővé teszik a talpboltozat természetes alátámasztását, a tökéletes illeszkedést és a 100%-an személyreszabott formát.
A Formthotics™ koncepció gyakorlatba való áthelyezését sokoldalú, számtalan mozgásszervi problémával foglalkozó orvosokból és terapeutákból álló csapat segíti tudásával, tapasztalatával, munkásságával a világ közel 40 országában.
MEGBÍZHATÓ
LÁBTARTÁSra, REFLEXEKre, az EGYENSÚLYÉRZÉKre és a MOTORIKUS MINTÁKra gyakorolt pozitív hatása azonnal tapasztalható. A talp teljes felületével érintkezik, ahhoz tökéletesen idomul – optimálisan elősegítve ezzel a neuromotoros funkciók működését és a biomechanikai kontrollt.
HATÉKONY
A Formthotics™ talpbetétek hatékonyságár számtalan tanulmány bizonyítja
BIZONYÍTOTT
A Formthotics™ hatékonyságát számos tanulmány bizonyítja…
a FORMTHOTICS™ Hatás
személyreszabott alakítható megbízható
Image
a FORMTHOTICS™ -
javítja a lábfej biomechanikai működését, korrigálja a csont-izomműködés funkcionális jellemzőit
Image
a FORMTHOTICS™ -
csökkenti a fájdalmat és a funkcionális korlátozottságot
Image
a FORMTHOTICS™ -
optimális alátámasztást biztosít -
hatékony kontrollt minden mozdulat felett
Image
a FORMTHOTICS™ -
viselése jobb egyensúlyérzéket és stabilitást eredményez
Image
a FORMTHOTICS™ -
páratlanul kényelmes-
tökéletesen illeszkedik, könnyű és diszkrét
Image
a FORMTHOTICS™ -
személyreszabott és vitathatatlanul egyedi
HŐ HATÁSÁRA ALAKÍTHATÓ
A Formthotics™ alakítható talpbetét a talp teljes felületével érintkezik, ahhoz tökéletesen idomul - optimálisan elősegítve ezzel a neuromotoros funkciók működését és a biomechanikai kontrollt. A talppal teljes egészében érintkező talpbetét szoros, minden esetben egyedi, személyreszabott illeszkedést biztosít. Viszonylag alacsony hőmérsékleten megmunkálható, könnyen alakítható. Többször újraformázható, még intenzív használat után is.
FORMAX™ HAB
A Formthotics™ talpbetét a Foot Science International cég által szabadalmaztatott Formax™ habból készül - egyedülálló, magasminőségű zárt cellás poliolefin hab. Különleges anyaga nagymértékben különbözik az EVA haboktól - tömörebb, ezért hosszabb ideig és precízebben fogja megtartani a kialakított, felvett formát. Rugalmas, könnyű, tartós, vízálló, antibakteriális és hipoallergén, többször újramelegíthető, újraformázható.
BOLTOZATI ÍVEK ALÁTÁMÁSZTÁSA
A Formthotics™ a lábfej boltozati íveinek stabil alátámasztást biztosít, gondoskodik az alsó végtagra nehezedő testsúly optimális elosztásáról, tehermentesíti a láb ízületeit.Az ívek hatékony és biomechanikailag helyes alátámasztásához nagymértékben hozzájárul a Formthotics™ cipővel érintkező oldalán egyedi kialakítású forma.
MÉLY SAROKÁGY
Ütközéscsillapító hatás, fokozott párnázás, tökéletes illeszkedés. Közrefogja és neutrális helyzetbe igazítja a sarokcsontot, ezzel elősegíti az ízületi felszínek pontosabb illeszkedését - egyetemben az ütközéscsillapító hatással megbizható módon gondoskodik a láb érzékeny statikájáról.
Shock Stop
Hibrid EVA polimer hab - maximális ütközéscsillapító hatás, rugalmasabb párnázás. Minimálisra csökkenti az izmokra, ízületekre és az inakra gyakorolt erőhatásokat, ezáltal lehetővé teszi a gyorsabb regenerálódást. Bizonyított, hogy a SchockStop kétszer olyan hatékony, mint a többi rezgéselnyelő anyag.A Formax ™ és a ShockStop habokat az Új-Zélandi Ultralon Foam International cég gyártja. Az Ultralon világvezető a kiváló minőségű zárt cellás habok gyártásában.
3D MARÁS
A 3D technológia elengedhetetlen feltétele a nagy pontosságú precíz forma létrehozásában. Egyedülálló gyártási eljárást alkalmazva a Formthotics™ talpbetéteket 3D technológiával hab táblából marják ki, összepréselt és deformálódott részek nélkül.
ANTIBAKTERIÁLIS
Ultra Fresh™ - meggátolja a baktériumok és gombák szaporodását a természetes lábhigiénia érdekében
Formthotics™ Heating Machine

A NÉLKÜLÖZHETETLEN ASSZISZTENS

A Formax™ habból készült Formthotics™ talpbetétek tulajdonságainak előnyeit, illetve a tökéletes illeszkedést a felmelegítési folyamat után tapasztalhatjuk igazán. A hőformázáshoz szükséges hőmérsékletet, annak egyenletes eloszlását a Formthotics™ Heating Machine biztosítja és szabályozza.

Image module

A Formthotics™ talpbetétek melegítésének vagyis hőformázásának egyéb formái

nem megfelelőek és nem ajánlatosak!