';
side-area-logo

A TANFOLYAMRÓL

[ultimate_heading heading_type=”customizable” heading_tag=”h1″ heading_content=”TANULJ VELÜNK!” main_heading_default_weight=”800″ main_heading_color=”#ffffff” main_heading_letter_spacing=”2″ spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”5″ line_color=”#ffffff” module_animation=”transition.slideUpIn” line_width=”200″ main_heading_font_size=”45″ spacer_margin=”margin-top:10px;”][/ultimate_heading]

Te is szeretnéd megismerni a FORMTHOTICS™ Medical System koncepcióban rejlő lehetőségeket és a gyakorlatban is látni miként lehet alkalmazni a tanultakat a mozgásszervi problémák kezelésében és megelőzésében?

Szeretnél kitűnni az átlagos gondolkodásmódból? 

A szakmai szemléleted szerint nem csak az a kérdés, hogy “mi fáj?”, hanem az az elsődleges, hogy “miért fáj”?

Ez pontosan elég indok, hogy gyere el és ismerd meg azt a koncepciót, mely elsajátítása után pontot teszel pácienseid eddig megoldatlan vagy első látásra nem összefüggő problémáira. “Házon belül” oldod meg azokat a problémákat, melyek miatt máshova küldted betegeidet !

delimiter image
KOMPLEX FUNKCIONÁLIS DIAGNOSZTIKA
a páciens vizsgálata egy olyan módszerrel, mely a világ 40 országában bizonyított
AKTÍV TERÁPIA
alkalmazásával javítjuk az egész test biomechanikai működését
GYAKORLATI TUDÁS
hatalmas eszköztár, esettanulmányok és szakértői segítség
ANYAGI FÜGGETLENSÉG
problémamegoldó készség fejlesztése, befektetés alapú gondolkodás, szakmai fejlődés – mindig megéri!

Egyre nagyobb hangsúlyt kap a mozgásszervi problémák kezelésében a:

  • MYOFASCIÁLIS LÁNCOK ismerete
  • JÁRÁSKÉP
  • HELYES TESTTARTÁS
  • ELEMI és TANULT MOZGÁSMINTÁK

működésének elemzése.

Mert ahhoz, hogy átfogó képet kapjunk a páciens állapotáról elengedhetetlen a vázizomrendszer egészének strukturális és funkcionális vizsgálata. A lábfej szerkezeti és funkcionális elváltozásai vagy közvetlenül vagy közvetetten befolyásolják a vázizomrendszer működését, ezért a test statikai és biomechanikai rendszerének megbomlására az alsó végtagok patológiái révén is következtetünk, mert a lábfej egy kiinduló egység a mozgatórendszer problémáinak feltérképezésére.

Ezért fontos, hogy tudásunk folyamatos fejlődése néhány új szempont megjelenése elengedhetetlenül szükséges 

a mindennapi gyakorlatban jól hasznosítható ismereteket foglal össze.jellegzetes tünettel fordul hozzánk a páciens

A LÁB, mint dinamikus funkcionális egység.
Patológiai elváltozásainak hatása a myofasciális láncok működésére.
A TANFOLYAMON -
Az anatómiai áttekintés mellett, olyan vizsgálati módszerekkel és tesztekkel ismerkedhetünk meg, melyek lehetővé teszik a diagnózis felállítását, a patológiák eredetének feltárását, tágabb összefüggések megértését és innovatív kezelési technikák alkalmazását.
Az elméleti anyag elsajátítása után, sokat gyakorolunk.
Gyakorlati feladatként, “egymáson gyakorolva” megtanulunk diagnosztizálni, tesztelni, kezelni és végül, de nem utolsósorban Formthotics™ talpbetétet építeni.
FONTOSABB TÉMAKÖRÖK:

“A LÁB MIND AZ, AMI A CIPŐBEN VAN” – SZERKEZET, FUNKCIÓ, ELTÉRÉSEK.

A JELENTŐSEBB TÉNYEZŐK A LÁB ÉS AZ ALSÓ VÉGTAGOK FÁJDALOMSZINDRÓMÁINAK KIALAKULÁSÁBAN.

MYOFASCIALIS LÁNCOK – FONTOS FOGALMAK, ALAPELVEK, VIZSGÁLATI ÉS TESZTELÉSI TECHNIKÁK.

A LÁB PATOLÓGIAI ELVÁLTOZÁSAINAK HATÁSA A MYOFASCIALIS LÁNCOK MŰKÖDÉSÉRE.

TARTÁS, JÁRÁSKÉP, MOZGÁSMINTÁK ELEMZÉSE.

FORMTHOTICS™ Medical System ISMERTETÉSE.

A PÁCIENS MOZGÁSBELI KORLÁTAINAK KORREKCIÓS STRATÉGIÁI A FORMTHOTICS™ TERÁPIÁS ESZKÖZÖK SEGÍTSÉGÉVEL.

A LÁB, mint dinamikus funkcionális egység.
Patológiai elváltozásainak hatása a myofasciális láncok működésére.

ELŐRE VISZ

Ha elszánod magad az indulásra, olyasvalamibe fektetsz be, amitől a saját életed és a szakmai fejlődésed is előrelendül.

Olyan befektetés alapú gondolkodást sajátítasz el, mely a szellemi és az anyagi megtérülésre is fókuszál.

A tudásanyaggal, a fokozatos szemléletváltásokkal és gyakorlati útmutatásokkal azonnal megérzed, hogy szakmailag valójában sokkal többre is képes lehetsz, mint eddig.

MIÉRT MŰKÖDIK?

Mert nem elfogadott a szemlélet, mely kimerül a “mi fáj?” kérdésben, holott a “miért fáj?” a megoldás kulcsa.

Mert a beteg vizsgálata és a mindenkori terápia új perspektívában valósul meg, hiszen megtudod, hogy miért elengedhetetlen a mozgásszervi problémák kezelésében az alsó végtagok vizsgálata és korrekciója.

Mert egy kivételesen jó terápiás eszközzel dolgozhatsz – kielégíti pácienseid egyedi igényeit – személyre szabható, variálható, formálható, építhető és többször újramelegíthető.

GARANTÁLT SZAKMAI TÁMOGATÁS

Dr. Dulganov ajánlásával

“Munkám során, egyre inkább fontossá vált egy olyan eszköz, mely a terápián kívül is támogatja a páciens kezelésében bekövetkezett változásokat. 8 éve dolgozom a Formthotics™ talpbetétekkel. A páciensek visszajelzései rendkívül pozitívak és számtalan olyan eredmény született, amely vitathatatlanul a Formthotics™ érdeme.”

Ha mozgásszervi problémákkal foglalkozó szakember vagy, de nem vagy benne biztos, hogy profilodba illik-e a tanfolyam, írj nekünk! Válaszolunk kérdéseidre és segítünk a döntésben.

Külföldi partnereinkhez hasonlóan, szeretnénk egy igazán jó szakmai közösséget építeni Magyarországon is. Ezért létrehoztuk a FORMTHOTICS™ Magyarország zárt online közösségét, ahol konkrét esetbemutatásokon, gyakorlati példákon keresztül segítséget, szakmai támogatást nyújtunk és rengeteg hasznos információból meríthetsz.